ΣΠΙΤΙ

17.11.2020 11:12

Συμβουλές για αποφυγή ζημιών στα υδραυλικά σας στο lockdown

Σε μια περίοδο που υπάρχει περιορισμός λόγω του lockdown, υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε τις βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού σας.

Για να συνεχιστεί η ομαλή καθημερινότητα σε κάθε οικία και εργασιακό χώρο, είναι σημαντικό να υπάρχει προληπτική δράση στα υδραυλικά και στις αποφράξεις. Πλέον με την συνεχή παραμονή μας στον εσωτερικό χώρο υπάρχει η δυνατότητα να ακολουθήσουμε κάποια βασικά βήματα που υπόσχονται πως οι αποφράξεις Αργυρούπολη θα λειτουργούν ρολόι στην διάρκεια του lockdown.

Τα παρακάτω βήματα επιβεβαιώνονται από επαγγελματίες του κλάδου. Γεγονός που τα κάνει, αν ακολουθηθούν, αξιόπιστα και λειτουργικά προς όφελος των σωληνώσεων.

Προτάσεις για αποφυγή ζημιών στις αποφράξεις:

  • Κλείσιμο κεντρικής βάνας. Για όσο διάστημα θα απουσιάζετε από την οικεία ή τον εργασιακό χώρο, η παροχή νερού πρέπει να είναι κλειστή. Με την κίνηση αυτή, το νερό δεν θα μπορεί να παγώσει από το κρύο μέσα στις σωληνώσεις και να τις σπάσει.

  • Αποφύγετε το σφίξιμο βρύσεων. Με την πάροδο του χρόνου υπάρχει πιθανότητα τα λαστιχάκια τους να φθαρούν.

  • Κλείσιμο παροχής νερού. Η εν λόγω κίνηση είναι σημαντική αμέσως μετά την ολοκλήρωση πλύσης του πλυντηρίου.

  • Γράσο στο φρεάτιο. Για να αποφύγετε τις δυσάρεστες οσμές που έχουν δημιουργηθεί ή για πρόληψη αυτών, τοποθετήστε λίγο γράσο στο εσωτερικό καπάκι του φρεατίου.

  • Καθαρισμός φίλτρων. Μείζονος σημασίας είναι ο καθαρισμός των φίλτρων στις βρύσες. Για να το πετύχετε, γεμίστε ένα ποτήρι με ξύδι και αφήστε το να δράσει για αρκετή ώρα.

  • Αποφυγή χημικών. Είναι σοφό να μην καταφύγετε στην λύση των χημικών που βρίσκονται στα πολυκαταστήματα. Καλό είναι αν επέμβουμε μόνοι μας στα υδραυλικά, να προτιμήσουμε φυσικούς τρόπους.

  • Τακτική απόφραξη. Οι τακτικές αποφράξεις είναι απαραίτητες για τις σωληνώσεις ανεξάρτητα από την παλαιότητα τους.

  • Μόνωση εξωτερικών σωληνώσεων. Πάντα με την βοήθεια επαγγελματία πρέπει να ελέγχεται η μόνωση των σωληνώσεων που βρίσκονται εξωτερικά του κτιρίου και άρα η ανθεκτικότητα τους από τις καιρικές συνθήκες.

  • Αντιψυκτικό υγρό. Το υγρό που τοποθετείται μόνο από πιστοποιημένο επαγγελματία, θα βοηθήσει τις εγκαταστάσεις θέρμανσης να μην χαλάσουν από το κρύο.

Ωστόσο αν η βλάβη ξεφεύγει των δυνατοτήτων σας, καλέστε έναν πιστοποιημένο επαγγελματία της εταιρίας Αποφράξεις Αντωνίου για αποφράξεις Ελληνικό.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ