4.11.2019 11:30

Παραδέξου ότι τελικά… σου έλειψε και εσένα ο χειμώνας

Μπορεί να άργησε αρκετά φέτος να εμφανιστεί, αλλά ο χειμώνας τελικά έχει έρθει για τα καλά… Σίγουρα αγαπάμε –και ειδικά εμείς οι νησιώτες- το καλοκαίρι λίγο περισσότερο αλλά και ο χειμώνας έχει τη δική του χάρη. 
Οι κρύες βροχερές νύχτες του είναι ιδανικές για τζάκι, χουχούλιασμα στον καναπέ με φίλους ή οικογένεια, ζεστή σοκολάτα και ατέρμονες συζητήσεις. Δημιούργησε στο μυαλό σου την εικόνα που περιγράφεται στις παραπάνω γραμμές και θα καταλάβεις ότι τελικά, ναι, σου έλειψε και εσένα λίγο ο χειμώνας. 
Ενόψει της καιρικής αλλαγής, η ψυχολογία μας εναλλάσσεται και μαζί της και το σπίτι μας, το οποίο «ντύνεται» και αυτό για να μας ζεσταίνει. Τα χαλιά παίζουν σημαντικό ρόλο στον χώρο μας, καθώς είναι τελικά αυτά που προσφέρουν όλη τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που αναζητούμε τις κρύες μέρες του χρόνου. 
Και επειδή ακριβώς ο χειμώνας άργησε αρκετά να χτυπήσει την πόρτα της χώρας μας, μας βρήκε απροετοίμαστους… Οι περισσότεροι αυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε έναν μικρό πανικό, προσπαθώντας να ετοιμάσουμε το σπίτι για να στρώσουμε τα χαλιά. Πριν λοιπόν περάσεις στο στάδιο της τοποθέτησης, πέρνα μία βόλτα από το Kyros Deco, για να διαπιστώσεις ιδίοις όμασι τα μοναδικά σχέδια που φιλοξενεί το κατάστημα με την υπογραφή της αγαπημένης μας εταιρίας, εδώ και πολλά πολλά χρόνια, Βιοκαρπέτ
Το καλύτερο είναι ότι, αντιλαμβανόμενη, τις ανάγκες της εποχής, η Βιοκαρπέτ προσφέρει όλη της τη συλλογή με 50% έκπτωση μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου. Επειδή σίγουρα υπάρχει κάποιο χαλί στο σπίτι σου, που χρόνια τώρα το βλέπεις και λες ότι πρέπει να το αλλάξεις όμως κάτι συμβαίνει και στο τέλος το ξαναστρώνεις, αυτή είναι η ευκαιρία. Γιατί ότι μπορείς να διορθώσεις τώρα μην το αφήνεις για αύριο… εξάλλου η προσφορά ισχύει για 6 ημέρες ακόμη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ