29.8.2019 12:35

Έπιπλα «Μυλωναδάκης» για ένα φοιτητικό σπίτι που θα θυμάσαι για πάντα

Αν κάτι μας μένει από τα φοιτητικά μας χρόνια, αυτό είναι το φοιτητικό σπίτι. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας την ελευθερία που μας προσέφερε, τις ζεστές γωνιές του αλλά κυρίως την πρώτη φορά της ολικής μας ανεξαρτησίας.

Είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να αφήσεις στην τύχη το φοιτητικό σου σπίτι και τα έπιπλα του… Άλλωστε αν κάνεις τις σωστές επιλογές θα σου μείνουν τα έπιπλα σου για μια ζωή και θα σου κρατούν συντροφιά στην μετέπειτα πορεία σου, δίνοντας σου πάντα γλυκιές αναμνήσεις από τα χρόνια της ανεμελιάς.

Στο κατάστημα «Μυλωναδάκης» θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα επίπλων και μικροεπίπλων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς για το φοιτητικό σπίτι και όχι μόνο.

Πληθώρα επιλογών για κάθε γούστο, σε όλα τα είδη.

Καναπέδες σε ποικίλα χρώματα και σχέδια, πρωτότυποι σχεδιασμοί για λειτουργικότητα και άνεση, με τιμές που ξεχωρίζουν.

Για το σαλόνι, την κουζίνα, το γραφείο, το μπάνιο και γενικότερα ότι χρειαστείτε για όλο το σπίτι θα τα βρείτε εκεί. Στο χιώτικο κατάστημα που έχει καθιερωθεί στον χώρο του επίπλου εδώ και αρκετά χρόνια.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε το φυλλάδιο με τα προϊόντα και τις προσφορές σε ηλεκτρονική μορφή για την καλύτερη ανάγνωση σας.

Αρχείο PDF

Προσφορές-Μυλωναδάκης

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΣΠΙΤΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ