23.3.2021 10:02

2+1 τρόποι να προστατέψετε το σπίτι σας από ανεπιθύμητους εισβολείς

Όταν ακούτε ότι σχεδόν στα μισά σπίτια της γειτονιάς έχουν μπει διαρρήκτες είναι λογικό να ανησυχείτε ότι κάποια στιγμή θα φτάσουν και στο δικό σας. Πολλά μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε οποιαδήποτε τέτοια απόφαση. Από τα πιο μικρά και φθηνά μέχρι τα πιο μεγάλα και ακριβά. Εσείς αποφασίζετε ανάλογα με το budget σας!

1. Έντονος φωτισμός στην είσοδο και την αυλή

Ο μόνιμος εξωτερικός φωτισμός ή αυτός που λειτουργεί με φωτοκύτταρο είναι ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος για να τους αιφνιδιάσετε. Όταν κάποιος θέλει να παραβεί ένα σπίτι και με το που φτάνει στην αυλή πέφτει ξαφνικά στα μάτια του το φως, μπορεί και να το ξανασκεφτεί. Τοποθετήστε έντονο φωτισμό της αρεσκείας σας σε κρυφά και κομβικά μέρη του εξωτερικού χώρου. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στο εσωτερικό του σπιτιού όταν λείπετε με ρυθμιζόμενες λάμπες που θα ανοίγουν ανά 1-2 ώρες.

2. Κάμερες παρακολούθησης εξωτερικών χώρων

Τα συστήματα ασφαλείας είναι ο πιο εξελιγμένος και σίγουρος τρόπος να καταγράψετε εικόνα από ένα συμβάν. Ξεκινήστε με τις κάμερες παρακολούθησης εξωτερικού χώρου που μπορούν να είναι διαφορετικών τύπων, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τι γίνεται περιμετρικά του χώρου σας, ενώ λείπετε.

3. Ασύρματοι συναγερμοί

Ο συναγερμός σπιτιού συνδέεται πάντα με την εταιρεία security και την αστυνομία. Έτσι αν συμβεί κάτι δυσάρεστο σε μόλις λίγα λεπτά θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε άσχημη ενέργεια. Οι ασύρματοι συναγερμοί συμφέρουν περισσότερο από τους ενσύρματους σε ορισμένα σημεία και συνήθως επιλέγονται λόγω της γρήγορης τοποθέτησης, της ποιότητάς τους και της δυνατότητας να μεταφερθούν σε άλλο σπίτι πανεύκολα.

Για να αισθάνεσθε ασφαλείς, να κοιμάστε ξέγνοιαστα, να κάνετε διακοπές χωρίς άγχος, εμπιστευτείτε τους ειδικούς: τα συστήματα ασφαλείας CoverCraft!

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

Tags: ΣΠΙΤΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ