12.5.2021 12:58

Σε ΚΑΠΗ και Ιωνικό Κολυμβητήριο ο μαζικός εμβολιασμός στη Χίο

1.000 άτομα την ημέρα θα εμβολιάζει μόνο το κλιμάκιο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» που θα έρθει στο νησί στα μέσα Ιουνίου

Τη βεβαιότητά του ότι η Χίος θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σχεδίου «Γαλάζια Ελευθερία» που ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετέφερε μέσα από δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Όπως εξήγησε ο κ. Κάρμαντζης,  ο Δήμος Χίου αναζητά σημεία εμβολιασμού κατάλληλα για να υποδεχτούν μεγάλο αριθμό πολιτών, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κατάλληλα σημεία θεωρούνται τόσο το ΚΑΠΗ όσο και το Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Χαρακτηριστικό άλλωστε του μεγέθους του εγχειρήματος που επιχειρεί η πολιτεία, είναι το γεγονός ότι, μόνο το κλιμάκιο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» που θα βρεθεί στη Χίο στα μέσα Ιουνίου θα εμβολιάζει περί τα 1.000 άτομα την ημέρα κατά την εβδομαδιαία παραμονή του στο νησί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν έπειτα από συνεννόηση με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη, η οποία και θα ανακοινώσει τον πλήρη σχεδιασμό για τον μαζικό εμβολιασμό των κατοίκων της Χίου στο πλαίσιο του σχεδίου «Γαλάζια Ελευθερία».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ