23.2.2018 10:08

Έκλεισαν τα χειρουργεία της Μαιευτικής γιατί … μπάζουν

Εντολή να κλείσει προσωρινά το χειρουργείο της Μαιευτικής του «Σκυλιτσείου» έδωσε ήδη η διοικητής του Νοσοκομείου, Ελ. Κανταράκη, έπειτα από τη διαπίστωση ότι σε έναν από τους πιο ευαίσθητους χώρους του Νοσοκομείου έρρεαν νερά από τη στέγη μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.

Η διοικητής ζήτησε άμεσα τη συνδρομή κλιμακίου μηχανικών του Δήμου, το οποίο ανταποκρίθηκε στην επείγουσα έκκληση αυτοψίας και ήδη εντός των επομένων ωρών αναμένεται να κατατεθεί το πόρισμα που θα δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση να καλέσει συνεργείο αποκατάστασης. «Μέχρι τότε δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύσουμε τίποτα, το χειρουργείο θα παραμείνει κλειστό», ανέφερε στον «π» η κ. Κανταράκη.

Πάντως τα προβλήματα στεγανότητας εμφανίζονται όλο και συχνότερα στο «Σκυλίτσειο» το τελευταίο διάστημα κι ίσως η διοίκηση του θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το ζήτημα πιο σφαιρικά, επιχειρώντας να προλάβει καταστάσεις, παρά να σπεύδει να αποκαθιστά όποτε παρουσιάζεται το πρόβλημα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ