16.9.2018 11:10

Με Πυργούσικα μοτίβα η αφίσα της 30ης συνάντησης ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου

Ο επιτυχημένος συνδυασμός του σήματος της Συνάντησης με ένα από τα τοπόσημα του νησιού μας, τα ξυστά από το Πύργι, χάρισε στον Στ. Γιαννακη από τη Μυτιλήνη τη νίκη στο διαγωνισμό που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ερασιτεχνών Θιάσων Αιγαίου για την αφίσα της 30ης της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας από τις 4 – 14 Οκτωβρίου.

Για 11 μέρες στις τρεις θεατρικές σκηνές του νησιού (Ομήρειο – ΠΕΚΕΒ – Καλλιμασιά) όσοι επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν συνολικά 29 θεατρικές παραγωγές όλων των ειδών. Το θεατρικό Αιγαίο αποδεικνύει ότι χάρη σ΄ αυτό το θεσμό μεγιστοποίησε τη θεατρική του παραγωγή και πέτυχε, ειδικά την περίοδο που ο πληθυσμός του δεν μεταβάλλεται από τον τουρισμό, να παρέχει στους μόνιμους κατοίκους του ευκαιρίες θεατρικής επαφής από τα ερασιτεχνικά του σχήματα.

Θεατρικές ομάδες από τη Ρόδο, τη Λέσβο, τη Λέρο, την Πάρο, τη Μήλο, τη Σύρο, τη Σάμο, την Κω, την Κάλυμνο, την Πάτμο, τη Μύκονο, την Τήνο, την Ικαρία, συνεπικουρούμενες από τις καθιερωμένες ομάδες θεάτρου του νησιού μας, θα διεκδικήσουν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού στην ερασιτεχνική τους προσπάθεια και θα συνδιαλέγονται, σχεδόν καθημερινά, στο ξενοδοχείο Golden Sand, σε ανοιχτές συζητήσεις για την πορεία του θεάτρου στο Αιγαίο.

Αξίζει να τις χειροκροτήσουμε!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ