20.8.2018 11:16

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Εμείς σας βγάλαμε από τα Μνημόνια»

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χίου:

«Η έξοδος από τα Μνημόνια είναι πλέον πραγματικότητα και στο ενεργητικό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  πιστώνεται ότι αυτή είναι η κυβέρνηση που βγάζει τη χώρα από το καθεστώς μνημονίων και χρεωκοπίας που την έβαλαν οι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Με την  δυνατότητα πλέον για  εφαρμογή  περισσότερων αριστερών μεταρρυθμίσεων, με επίκεντρο την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και ειδικότερα των μεσαίων και κατώτερων στρωμάτων, που έχουν πληγεί περισσότερο από την πολυετή κρίση. Αυτή την κρίση που δημιούργησαν οι πολιτικές επιλογές που εφάρμοσαν στη χώρα για δεκαετίες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Η επόμενη μέρα για τους συμπολίτες μας ,δίνει απαντήσεις με ένα συγκροτημένο και  συνολικά επεξεργασμένο σχέδιο και όχι με αοριστίες και ευχολόγια που συνηθίζει η αντιπολίτευση. Για το αναπτυξιακό μοντέλο, τους μισθούς και τις συντάξεις, την ανεργία και τα δικαιώματα των εργαζομένων, το φορολογικό σύστημα, το κοινωνικό κράτος και τα δημόσια αγαθά.

 Με όραμα και σχέδιο για βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, με στρατηγική για την επιτάχυνση της ανασυγκρότησης της οικονομίας και της κοινωνίας, χωρίς κοινωνικές ανισότητες και αποκλεισμούς, δουλειές πλήρους απασχόλησης, αποτελεσματικό και πλήρες κοινωνικό κράτος και διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των πολιτών.

 Εμείς προχωράμε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση για την επόμενη μέρα, αφήνοντας ασχολίαστη την ακροδεξιά παρακμή της  ΝΔ και του αντίλαλου της και τους αφήνουμε στην θλίψη και την μιζέρια τους».

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ