19.9.2017 18:56

Εβδομάδα δραστηριοτήτων για τον Ν. Μηταράκη

Τις απαντήσεις που έλαβε από αρμόδιου Υπουργούς ως προς την πρόοδο που έχει συντελεστεί στα μεγάλα έργα υποδομών της Χίου, θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης ο Βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης.

Η σχετική ερώτηση προς εννιά Υπουργούς, είχε κατατεθεί στις 19/4/2014 και αφορούσε δέκα έργα υποδομής τα οποία, κατά τον ίδιο, είτε δεν προχωρούν είτε εγκαταλείφθηκαν τελείως από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 18:00 ο Βουλευτής διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της Χίου στο ξενοδοχείο «Χανδρής».

Και στην Αμερική…

Τέλος, κατά την εβδομάδα 26/9 με 4/10, ο κ. Μηταράκης θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα συναντηθεί με μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης και του Κογκρέσου, θα έχει επαφές με επενδυτές και οικονομικούς παράγοντες καθώς και με παράγοντες της Ελληνικής Ομογένειας, ενώ είναι προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του CSIS (Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ