19.7.2022 12:33

Τελευταίο αντίο στον φίλο και εκλεκτό συνάδελφο Κώστα Μερούση

Με απερίγραπτη οδύνη και μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετούμε σήμερα τον Κωνσταντίνο Μερούση, εκλεκτό φίλο, αγαπημένο συνάδελφο, εν ενεργεία εκπαιδευτικό του 3ου Γυμνασίου Χίου και Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης «Κοραής», που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων. 

Είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του κατά τη θητεία μου στην Βιβλιοθήκη «Κοραής» την περίοδο 2019-2020 και ακολούθως κατά τα δύο τελευταία έτη 2020-2022, ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. 

Υπήρξε εξαιρετικός ως άνθρωπος και εκπαιδευτικός, άψογος συνεργάτης, με ήθος και ευγένεια, ακούραστος εργάτης του πνεύματος, αγαπητός από όλους τους συναδέλφους αλλά και τους μαθητές του. Γι’ αυτό και ο αδόκητος θάνατός του σκόρπισε θλίψη και πόνο σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και νιώθουμε ήδη τη μεγάλη απώλεια και το δυσαναπλήρωτο κενό από την απουσία του. 

Εκφράζω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Εύχομαι η παρακαταθήκη του, το έργο και η φωτεινή προσωπικότητά του, να βρουν άξιους συνεχιστές και μιμητές στο χώρο του πνεύματος και της εκπαίδευσης. 

Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε Κώστα. Θα σε θυμάμαι πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. 

Αιωνία η μνήμη σου. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ