31.5.2022 11:44

Προς Ράμνη με πιρουέτα

Πριν μέρες περπατώντας στην οδό Καλουτά με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, είδα ένα συνεργείο να τοποθετεί λίγο πριν τα φανάρια πινακίδα πληροφόρησης σχετικά με τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης. Έγραφε λοιπόν, όπως φαίνεται και στην σχετική φωτό που τράβηξα εκείνη τη μέρα, ότι πηγαίνοντας ευθεία θα βρει ο οδηγός τους χώρους στάθμευσης Αλατίου στα 600μ. και Ράμνης στα 450μ. Φυσικά είναι λάθος αυτό, αφού η Ράμνη είναι πίσω και μάλιστα από τον εσωτερικό δρόμο, δεξιά όπως βλέπει ο οδηγός την πινακίδα, οπότε πλησίασα τον υπεύθυνο εργολάβο και του επεσήμανα το λάθος. Με ευχαρίστησε ο άνθρωπος ευγενέστατα, μου είπε ότι δεν είναι ντόπιος και ότι έγραψε στις πινακίδες ο, τι του είπαν οι υπεύθυνοι του Δήμου αλλά με διαβεβαίωσε ότι θα μιλήσει άμεσα μαζί τους ώστε να διορθωθεί η σήμανση.

Κάναμε δε και μαζί εκείνη την ώρα διάφορες εικασίες για το πώς θα μπορούσε να σηματοδοτηθεί η διαδρομή από το σημείο εκείνο προς την Ράμνη, με δεδομένες τις τροχονομικές απαγορεύσεις αναστροφής αμέσως μετά τα φανάρια στον δεξιό δρόμο προς τα σχολεία Βουνακίου κλπ.

Σήμερα το πρωί που ξαναπέρασα, πρόσεξα ξανά την πινακίδα και είδα την διόρθωση για γέλια και για κλάματα που του πρότειναν τελικά οι αρμόδιοι, όπως φαίνεται στην άλλη φωτό, που τράβηξα σήμερα.

Στην οδό Ράμνης για να πας, κάνεις μια πιρουέτα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ