26.10.2019 1:23

Κύριε Δήμαρχε φροντίστε ό,τι μελέτησε η Δημοτική Αρχή Βουρνού να ολοκληρωθεί

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Χωρίς έκπληξη διάβασα την αναφορά σας  στην παρέμβασή μου σχετικά με το έργο της μαρίνας των Λιμιών.

Δεν καταλαβαίνω τί σας ενόχλησε και προκάλεσε την επίθεσή σας. Είμαι  η Δημοτική Σύμβουλος  της ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗΣ Δ.Ε. Αμανής και έχω κάθε δικαίωμα να φροντίζω  για την ευημερία και την πρόοδό της.

Οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους για να υπηρετώ τα συμφέροντα του τόπου μου και σκοπεύω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις ικανότητες σε αυτό.  

Η Αμανή, η Αμανή μας όπως σας αρέσει να την αποκαλείτε, έχει θέματα  αλλά όχι χρόνο για ολιγωρίες, στη ραδιοφωνική  συνέντευξη μου μάλιστα σας δικαιολόγησα λέγοντας ότι μέσα σε δυο μήνες  που είστε Δημοτική Αρχή δεν μπορείτε ασχοληθείτε με όλα και έδρασα υπό τον φόβο  να χαθεί η χρηματοδότηση.

Πήρα λοιπόν μια πρωτοβουλία που ενδεχομένως να έπρεπε να πάρει η Δημοτική Αρχή και επικοινώνησα γραπτώς  με ανθρώπους στο Υπουργείο Τουρισμού για το θέμα που αφορά τον τόπο μου.

Και θα το ξανακάνω όσες φορές χρειαστεί. Θα περίμενα αναγνώριση και συνεργασία για τοκαλό του τόπου, αντί για προσπάθεια από μέρους σας  να οικοιοποιθείτε ενέργειες άλλων, περιφρονώντας την ετυμηγορία των πολιτών της Αμανής τους οποίους πρωτίστως αφορά το έργο.

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος πάνω στο νησί που να μην έχει καταλάβει ότι είσαστε εσείς ο Δήμαρχος.

Αν θέλετε στο μέλλον να μην εμπλέκομαι στα πόδια σας φροντίστε ό,τι με κόπο πέτυχε να χρηματοδοτήσει ή να μελετήσει η δημοτική αρχή Βουρνού να ολοκληρωθεί.  

Θα βγείτε τριπλά κερδισμένος: και επιτυχημένος θα κριθείτε και για την Αμανή θα πράξετε τα δέοντα και εγώ  θα σταθώ αρωγός της Δημοτικής σας Αρχής.

Με τιμή
Ποταμούση Βιβή
Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Αμανής

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ