5.6.2014 19:51

Τώρα, στα δύσκολα

Οι σχέσεις Λαμπρινούδη – Στ. Καμπούρη πέρασαν κατά καιρούς από διάφορα φεγγάρια. Είχαν βέβαια έναν μόνιμο κοινό παρονομαστή. Στα δύσκολα, κάθε που ο Πολύδωρος ζορίζονταν, ο Στέλιος αισθάνονταν υποχρέωση να σταθεί στο πλευρό του και ο Πολύδωρος ζητούσε περισσότερη υποστήριξη.

Κάπως έτσι έχουν και τα πράγματα τώρα. Αυτές τις πρωτόγνωρες για το Λαμπρινούδη στιγμές, του χειρισμού μιας ήττας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι το «δεκανίκι» του δημάρχου. Δίπλα του πολύ περισσότερες ώρες, μολονότι, λογικά, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι λιγότερες και με πιο ουδέτερα θέματα, μέχρι την παράδοση του Δήμου. Καθοδηγητής, σε μεγάλο βαθμό, των κινήσεων του, καθώς ο Στέλιος, όσο κορυφαίες ενστάσεις διέθετε κατά καιρούς με τον Πολύδωρο, δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί το κατεξοχήν … αυτοδιοικητικό παιδί του. Δυο θητείες στα Καμπόχωρα, άλλες δυο στη Νομαρχία και μια τώρα στο Δήμο, τον συνόδευε σε όλα του τα βήματα. Δεν επωφελήθηκε ποτέ του … κληρονομικού δικαιώματος, ούτε, σαν έξυπνος που είναι, ποντάρει πια στην κληρονομιά ενός υλικού από ένα συνδυασμό που δεν έχει πολλά να προσφέρει. Ανθρώπινα, όμως, βρίσκεται κοντά στον «πατέρα», εν γνώσει του ότι ένας σωστός γιος σέβεται πολλά περισσότερα στις δύσκολες στιγμές του γονιού του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ