5.1.2018 12:14

Θεωρεί ότι απέτρεψε … ανατροπή

Για τη συνάντηση του Μαν. Βουρνού με τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής ελάχιστοι γνωρίζουν. Το λαλίστατο δημοτικό γραφείο Τύπου δεν έκρινε ότι πρέπει να εκδοθεί ανακοίνωση, ούτε να δημοσιοποιηθεί φωτογραφία στο προφίλ της «Πρωτοβουλίας». Τους λόγους ας τους κρίνει ο καθένας.

Πάντως, όταν ο δήμαρχος βρίσκεται με κυβερνητικούς – ως εκ θαύματος στη συνάντηση πήρε μέρος κι ο επί του προσφυγικού αντιδήμαρχος – λύνεται και αποκαλύπτει πτυχές της πρόσφατης διαχείρισης της μεταναστευτικής κρίσης, ιδιαίτερα σημαντικές για την ιστορική ανάλυση.

Είπε λοιπόν ο Μαν. Βουρνούς στον κ. Κλάπα ότι η δημοτική πρόταση για νέα δομή στο ΧΑΔΑ την περίοδο που κατατέθηκε ήταν η ενδεδειγμένη. «Δεν προχώρησε, γιατί διαπίστωσα ότι μου την είχαν στημένη», συμπλήρωσε, εννοώντας ότι είχε προηγηθεί συμφωνία της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα με στελέχη του συνδυασμού του να του τραβήξουν την κρίσιμη ώρα της λήψης της απόφασης το χαλί και να ανατρέψουν τη δημοτική του αρχή.

Με τέτοιες φαντασιώσεις, που ταυτόχρονα υποδηλώνουν και καθαρή έλλειψη εμπιστοσύνης στους συνεργάτες σου, δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς τόσο σοβαρά ζητήματα για τον τόπο. Παρασύρεσαι απ’ τα συμπλέγματα σου και δεν έχεις ικανότητα να χειριστείς το αύριο. Κρίμα!

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ