7.3.2014 18:51

Στο χέρι του πρωθυπουργού

Ουδέν νεότερον από το … Μουσουρουλικό μέτωπο. Δεν είναι υπερβολή αν ειπωθεί ότι ούτε οι πολύ στενοί συνεργάτες του βουλευτή δεν ξέρουν τι σκοπεύει να κάνει, αν θα συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ή θα παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νομού, γιατί πολύ απλά ούτε ο ίδιος έχει πάρει την τελική του απόφαση.
Κάποια δεδομένα, που άπτονται και καθαρά προσωπικών του υποθέσεων, τον κατευθύνουν στις Βρυξέλλες. Εκείνο για το οποίο μοιάζει σίγουρος είναι ότι δεν θα αρνηθεί την πρόσκληση, αν του ζητηθεί από τον Αν. Σαμαρά.
Για όσους βιάζονται κάπως περισσότερο, νοιώθοντας την πίεση των αυτοδιοικητικών εξελίξεων μεγάλη, φοβάμαι ότι δύσκολα θα υπάρξουν τετελεσμένα αν δεν περάσει ένα ακόμα δεκαήμερο. Κάπου εκεί προσδιορίζεται η ετοιμότητα της Συγγρού για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, οπότε θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο Σαμαράς έχει ανοίξει την πόρτα στο Μουσουρούλη για να μπει σ’ αυτό ή θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να μη διακινδυνεύσει συνέπειες στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Καθώς βγάζει μάτια πια ότι ο Στ. Κάρμαντζης έχει κατασταλάξει. Δείχνει σαφή προτίμηση στην αντιπεριφέρεια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ