Παραπολιτικά

4/1/18 13:30

τελ. ενημ.: 4/1/18 13:30

Κι εγώ στη θέση του δεν είχα λόγους να έρθω

Για τη Χριστουγεννιάτικη παράσταση επίδειξης φιλάνθρωπων συναισθημάτων ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε επιλέξει το θέατρο της Μόριας. Για την Πρωτοχρονιάτικη το πρόγραμμα – επτασφράγιστο μυστικό για να συντηρηθεί το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού – του έκανε η ΒΙΑΛ.

Μέχρι και αργά το απόγευμα της Κυριακής το πολιτικό γραφείο του υπουργού γνώριζε ότι το πρόγραμμα της επομένης έδειχνε πτήση για Χίο. Τι μεσολάβησαν; Η πρόγνωση του καιρού. Ψιλόβροχο πάνω από τη Χίο για την Τετάρτη. Το σκηνικό δεν θα είχε σκηνοθετική επιμέλεια, αν ο υπουργός παραχωρούσε δηλώσεις και δίπλα, ανάμεσα στη λασπουριά, κυκλοφορούσαν παιδιά.

Μεσολάβησε επίσης η δημοσιοποίηση της επίσκεψης από το politischios.gr. Το επιτελείο, συνεκτιμώντας τη δυναμική που μπορούσαν να λάβουν οι αντιδράσεις κατοίκων του Χαλκειούς και πιθανά τα αντανακλαστικά της Παγχιακής Επιτροπής συμφώνησε ότι ήταν δίκοπο μαχαίρι για τον υπουργό η επίσκεψη, θα μπορούσε να γυρίσει και μπούμερανγκ.

Δεν ήθελε και πολύ το βράδυ της Κυριακής το αεροπορικό εισιτήριο να αλλάξει κι επιβάτης της πρωινής πτήσης, αντί ο Γιάννης Μουζάλας, να βρεθεί ο Μιχ. Κλάπας. 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση