28.3.2014 16:10

Η ωρίμανση του προέδρου

Ένα πιστό στέλεχος της Αυτοδιοίκησης, με πλούτο εμπειριών από τη συμμετοχή του σε πανελλήνιας διάστασης συλλογικούς φορείς της, όπως η ΕΝΑΕ (κατά το παρελθόν) ή η ΚΕΔΕ, είχε βρεθεί έξω … από τα νερά του για μεγάλο διάστημα.

Ίσως η συναίσθηση εκ μέρους του ότι περνούν τα χρόνια χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα ηγεσίας να κλόνισαν την αυτοπεποίθηση του Στ. Καμπούρη. Η σοφή επιλογή επιστροφής του στις μαθητικές αίθουσες λειτούργησε καταλυτικά για τον ίδιο. Η αίσθηση δημιουργίας που απολαμβάνει δυο χρόνια τώρα στο σχολειό των Καμποχώρων μετέβαλε τη συνολική του ψυχολογία.

Όσοι τον συναναστρέφονται ομολογούν ότι ο Στέλιος διάγει αυτή την περίοδο την πιο ώριμη εποχή παρουσίας του στα κοινά. Καταχώνιασε τη διάθεση άκρατου προστατευτισμού του δημάρχου, επιβλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και κυρίως στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του εμφανίζει υψηλό βαθμό διαλλακτικότητας και ανοχής στην αντίθετη από εκείνον γνώμη, αρκετά χρήσιμους για την εποικοδομητική κατάληξη μιας κουβέντας.

Έχει απαλλαγεί από το άγχος της μόνιμης παραμονής στα κοινά; Προφανώς, για αυτό και είναι, εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ένας διαφορετικός Στέλιος, χρήσιμος για συνεργάτες και αντιπάλους. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ