28.3.2014 16:10

Η ωρίμανση του προέδρου

Ένα πιστό στέλεχος της Αυτοδιοίκησης, με πλούτο εμπειριών από τη συμμετοχή του σε πανελλήνιας διάστασης συλλογικούς φορείς της, όπως η ΕΝΑΕ (κατά το παρελθόν) ή η ΚΕΔΕ, είχε βρεθεί έξω … από τα νερά του για μεγάλο διάστημα.

Ίσως η συναίσθηση εκ μέρους του ότι περνούν τα χρόνια χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα ηγεσίας να κλόνισαν την αυτοπεποίθηση του Στ. Καμπούρη. Η σοφή επιλογή επιστροφής του στις μαθητικές αίθουσες λειτούργησε καταλυτικά για τον ίδιο. Η αίσθηση δημιουργίας που απολαμβάνει δυο χρόνια τώρα στο σχολειό των Καμποχώρων μετέβαλε τη συνολική του ψυχολογία.

Όσοι τον συναναστρέφονται ομολογούν ότι ο Στέλιος διάγει αυτή την περίοδο την πιο ώριμη εποχή παρουσίας του στα κοινά. Καταχώνιασε τη διάθεση άκρατου προστατευτισμού του δημάρχου, επιβλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και κυρίως στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του εμφανίζει υψηλό βαθμό διαλλακτικότητας και ανοχής στην αντίθετη από εκείνον γνώμη, αρκετά χρήσιμους για την εποικοδομητική κατάληξη μιας κουβέντας.

Έχει απαλλαγεί από το άγχος της μόνιμης παραμονής στα κοινά; Προφανώς, για αυτό και είναι, εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ένας διαφορετικός Στέλιος, χρήσιμος για συνεργάτες και αντιπάλους. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ