2.4.2013 17:26

Για Πρόεδρο Βουλής

Κάτι στράβωσε τελικά και ακυρώθηκε η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου για τον επίσημο εορτασμό της μνήμης των θυμάτων των σφαγών της Χίου. Υποθετικό εκ μέρους μου σενάριο ότι ο Αρχιεπίσκοπος γενικά αποφεύγει τις δύσκολες μετακινήσεις κι όσο να ‘ναι μια επίσκεψη του στο Μελανειός έχει την ανάλογη ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, οι Μελανούσοι δεν πτοούνται. Κατανοούν – και αγαπούν – τον Αρχιεπίσκοπο και στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους, έστω κι αν ο χρόνος είναι περιορισμένος. Θεσμικά στρέφονται προς τον πρόεδρο της Βουλής και αναμένουν από τον κ. Ευαγ. Μεϊμαράκη την απάντηση, αν θα εκπροσωπήσει ο ίδιος την ελληνική πολιτεία.

Τα χρονικά περιθώρια δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Πλην όμως, αν συνυπολογίσουμε ότι πέτυχαν το χωριό τους, των ελάχιστων μονίμων κατοίκων, να υποδεχθεί παλαιότερα δυο Προέδρους Δημοκρατίας, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ