29.4.2013 17:45

Για απιστία...

 

Η φαντασία πολλών οργιάζει και θεωρεί ότι θα βγουν σημεία και τέρατα από την υπόθεση των οικονομικών της Ομηρούπολης ύστερα από τις βαριές «καμπάνες» των περιοριστικών όρων. Τη φαντασία τροφοδοτεί η άγνοια. 

Αν στην υπόθεση είχε πέσει αρκετό φως, θα είχε κοπάσει πρόωρα και το όργιο της φαντασίας. Γιατί το επίσημο πόρισμα δεν κάνει λόγο πουθενά για υπεξαίρεση. Δεν αναφέρει πουθενά ότι μπήκαν στις τσέπες των τεσσάρων κατηγορουμένων χρήματα. Κάνει λόγο αποκλειστικά για κακοδιαχείριση και αιρετοί και δημοτικοί υπάλληλοι βρίσκονται κατηγορούμενοι για απιστία προς την Υπηρεσία. Αυτό ήταν το σφάλμα τους, σε μια εποχή η οποία δεν είναι επουδενί συγκρίσιμη με τη σημερινή και τους κανόνες δημοσίου λογισμικού που έχει θέσει. Μια εποχή κατά την οποία και οι υπάλληλοι (Γ. Μεννής και Αρ. Δήμου) είναι εύλογο να είχαν παρασυρθεί από τον οίστρο των αιρετών να τρέξουν πιο πολύ από την εποχή τους. Θύματα μιας πολιτικής με στοιχεία κακοδιαχείρισης αλλά όχι αρπαχτής, να είναι ξεκάθαρο. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ