18.1.2018 11:39

Εξ’ οικείων τα βέλη

Σαστισμένα από την εξέλιξη της συνεδρίασης της Παρασκευής και την αδυναμία τους να ψηφιστούν θέματα με το χαρακτήρα του επείγοντος, ελλείψει απαρτίας, βρέθηκαν τα εναπομείναντα 7-8 στελέχη της δημοτικής αρχής στην είσοδο του δημαρχείου λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με το που τέλειωσε η συνεδρίαση.

Εκεί υπήρξε χορός μεταβίβασης ευθυνών για τους τραγικούς χειρισμούς, που τραυμάτισαν περισσότερο από καθετί άλλο την εικόνα της δημοτικής αρχής, αφαιρώντας της πια το ηθικό πλεονέκτημα. Αυτό την στήριζε μέχρι σήμερα και πλέον η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι είναι ικανή για τα πάντα για τον έλεγχο της καρέκλας.

Σε εκείνο που συμφωνούσαν άπαντες ήταν ότι ήταν ανεπίτρεπτη η αποχώρηση από τη συνεδρίαση του αρμόδιου αντιδημάρχου για το προσφυγικό. Αν ο Γ. Καραμανής άντεχε τη διαδικασία και ήταν παρόν στην ψηφοφορία, τίποτα από όσα μεσολάβησαν ίσως να μην χρειάζονταν. «Αν δεν αντέχει το βάρος, να το εγκαταλείψει», λένε πια ανοιχτά πολλοί του συνάδελφοι , χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους ούτε την εκ χαρακτήρος απροθυμία του Μαν. Βουρνού να αναγνωρίσει λάθη του, ούτε ότι θα το πάρει κατάκαρδα ο … Διόσκουρος. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ