13.3.2014 14:52

Απ’ τις σπάνιες στιγμές

"Άλλωστε και να ήθελε να καθίσει πλάι στον άνδρα της δεν υπήρχε περίπτωση να προφτάσει τη «βαρόνη»…"

Το έχει πετύχει αυτό ο Πολύδωρος. Να είναι το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο στο νησί και να έχει εμποδίσει στο φακό της δημοσιότητας να αγγίξει την οικογένεια του. Δεν είναι μόνο δικό του επίτευγμα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Είναι πρωτίστως συμβολή της συζύγου του.

Η Βίνα από την περίοδο που ο Πολύδωρος βρίσκονταν στους πρώτους ορόφους της Αυτοδιοίκησης είχε ξεκαθαρίσει ότι ο ρόλος της προορίζεται για αφεντικό του σπιτιού, καθώς κάποιος κι εκεί πρέπει να κάνει κουμάντο, όταν στο σύζυγο δεν περισσεύει χρόνος. Αφοσιώθηκε στο ρόλο της, ουδέποτε κολακεύτηκε από τα φλας και την κοσμική ζωή μιας πρώτης κυρίας κι έμεινε εκεί, στο πλευρό των παιδιών της.

Μια φορά στο τόσο, συνήθως στην εκδήλωση κοπής της πίτας, άλλοτε της Νομαρχίας, τώρα του Δήμου, κάνει την εμφάνιση της για να τηρήσει τους τύπους.

Το έκανε και προχθές, χωρίς να δώσει στόχο, στην τρίτη σειρά των καθισμάτων του Ομηρείου, σαν μια απλή δημότισσα. Άλλωστε και να ήθελε να καθίσει πλάι στον άνδρα της δεν υπήρχε περίπτωση να προφτάσει τη «βαρόνη»…

Στο τέλος της εκδήλωσης ο φακός του «π» πέτυχε την οικογένεια, χωρίς το έτερο μέλος, το μικρό Μανόλη, σε μια πιο ήσυχη στιγμή. Ακολούθως όλοι μαζί βρέθηκαν σε καφέ του κέντρου λίγο πριν κινήσουν για το Δαφνώνα… 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ