12.12.2018 9:26

Αντίδοτο στην ονοματολογία

Ο στενός του κύκλος έχει αρχίσει ήδη να ψέγει τον Κ. Τριαντάφυλλο ότι δεν δίνει τη δέουσα βαρύτητα στην ώθηση της υποψηφιότητας του. Του επισημαίνει, για παράδειγμα, ότι σε επίπεδο εντυπώσεων η διαρροή προσώπων που θα πάρουν θέση στο ψηφοδέλτιο Κάρμαντζη δημιουργεί σταδιακή παράσταση νίκης στο νυν αντιπεριφερειάρχη.

Ο Τριαντάφυλλος πάλι παραμένει … αγύριστο κεφάλι. Επιμένει ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσει συνταγές παρελθόντος με μοναδικό στόχο την αναρρίχηση στην εξουσία. Κι έχει επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον του στην προετοιμασία των προγραμματικών θέσεων της παράταξης του. Ήδη 5 ομάδες εργασίας εκπονούν τις αδρές γραμμές του δημοτικού του προγράμματος κι εκείνος με ικανοποίηση διαπιστώνει ένα ομαδικό μοντέλο να έχει ήδη πάρει σάρκα και οστά, έστω κι αν δεν δημιουργεί εντυπώσεις.

Στόχος του Τριαντάφυλλου είναι πριν τις γιορτές να παρουσιαστεί το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού αλλά και μέρος της δουλειάς των ομάδων εργασίας για να φανεί στην κοινωνία ότι δεν δημιουργήθηκε μια παράταξη με μοναδικό αυτοσκοπό την κατάληψη της εξουσίας.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ