26.3.2014 17:15

Ανατρεπτικές σκέψεις

Στην εξαιρετική εικόνα που διαθέτει ο Γιάννης Σπιλάνης τόσο στη Λέσβο όσο και στη Χίο ποντάρουν τα στελέχη του συνδυασμού του. Για αυτό και δεν βιάζονται στις κινήσεις διαμόρφωσης του ψηφοδελτίου, επιθυμώντας να καταλήξουν σε πρόσωπα που θα συνάδουν με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του επικεφαλής.

Η θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη θα παιχτεί μεταξύ του Μιχ. Πιπίδη και μιας γυναίκας – μην τρέξει βιαστικά ο νους στην Τζ. Λαγού – στην οποία επίσης έχει υποβληθεί πρόταση και αναμένεται η απόφαση της.

Το ενδιαφέρον πάντως εστιάζεται στο να καταρτιστεί συνδυασμός με ανατρεπτικά χαρακτηριστικά, πέρα από τα στενά όρια που θέτει η υποστήριξη από τη ΔΗΜ.ΑΡ., με πρόσωπα που δεν έχουν ποτέ μέχρι σήμερα ενδώσει στα θέλγητρα της συμμετοχής και η δική τους συναίνεση θα προσδώσει επιπλέον κύρος στο ψηφοδέλτιο, ικανό να μαγνητίσει και τους σκεπτόμενους από το εκλογικό σώμα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ