16.9.2022 10:00

Επιβεβαιώνει την αποχώρησή του από την μαρίνα Χίου ο Όμιλος Τσάκου

Έρχονται νέες επενδύσεις στο νησί στο προσεχές διάστημα αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π» για την αποχώρησή του από το μετοχικό σχήμα της μαρίνας Χίου, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Τσάκου, σημειώνοντας ότι το 50% των μετοχών διαβιβάζονται στον Όμιλο Τέφα.

Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος επισημαίνει ότι η παραχώρηση των μετοχών σε μία εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εκμετάλλευση μαρινών, αποτελεί ουσιαστική συμβολή στην πρόοδο του έργου ενώ καταλήγει ότι στο προσεχές διάστημα θα ανακοινώσει νέες επενδύσεις στη Χίο.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η εταιρεία Avlum Enterprises Company Limited μέλος του ομίλου εταιρειών Τσάκος, ανακοινώνει την μεταβίβαση του 50% των μετοχών που διατηρεί στην εταιρεία "Μαρίνα Χίου ΑΕ" στον ομίλο Τέφα που δραστηριοποιείται  με μεγάλη επιτυχία στην διαχείριση και λειτουργία Μαρίνων.

Η συνδρομή της εταιρείας Avlum  για την ωρίμανση της αδειοδότησης του έργου καθώς και της ενεργοποίησης της συμμετοχής στο επενδυτικό σχήμα μιας καταξιωμένης και εξειδικευμένης Ελληνικής εταιρείας στην εκμετάλλευση  Μαρίνων στην ελληνική επικράτεια αποτελεί  ουσιαστική συμβολή  για την αποτελμάτωση και την έναρξη ενός  λιμενικού έργου μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στο νησί της Χίου. 

Στο προσεχές διάστημα η εταιρεία Avlum θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις επόμενες επενδυτικές κινήσεις προς όφελος της Χιακής οικονομίας και κοινωνίας.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ