12.10.2021 14:49

Εδραιώνεται η παρουσία της μαστίχας παρά την πανδημία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην έκθεση της «Vitafoods Europe 2021» συμμετείχε η Ε.Μ.Χ.

Στη μεγαλύτερη Διατροφική και Φαρμακευτική έκθεση της Ευρώπης «Vitafoods Europe 2021» που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη συμμετείχε η Ε.Μ.Χ..

Ο αναπληρωτής Δ/ντης της Ένωσης, Η. Σμυρνιούδης, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την Ένωση η συμμετοχή της σε μεγάλες εκθέσεις που έχουν στόχο να γνωστοποιήσουν στο ευρύ κοινό τη θεραπευτική ιδιότητα της μαστίχας.

Η «Vitafoods Europe 2021» αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση στον φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό χώρο και δέχεται κάθε χρόνο 25.000 επισκέπτες  ενώ τα περίπτερα ξεπερνούν σε αριθμό τα 1.000.

Η επιλογή της Ένωσης να συμμετάσχει στην συγκεκριμένη έκθεση δεν ήταν τυχαία καθώς όπως ανέφερε ο κ. Σμυρνιούδης είναι στην ίδια φιλοσοφία με την στρατηγική της Ένωσης για την προώθηση της μαστίχας στον φαρμακευτικό τομέα.

Ερωτώμενος για τον αν οι επισκέπτες γνωρίζουν για τις ιδιότητες της μαστίχας απάντησε ότι μετά από δέκα χρόνια συμμετοχής της Ε.Μ.Χ. στην έκθεση οι επισκέπτες είναι ενημερωμένοι.

«Αυτή τη στιγμή ο κόσμος πλέον γνωρίζει τι είναι μαστίχα. Η μαστίχα πάει πολύ καλά στο παραφαρμακευτικό και φαρμακευτικό κομμάτι σε πάρα πολλές χώρες Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, Κορέα και Ιαπωνία… πλέον υπάρχει η γνώση της μαστίχας» δήλωσε.

Τέλος η Ένωση θα συμμετάσχει σταθερά και στην επόμενη έκθεση της  «Vitafoods Europe 2022» που θα πραγματοποιηθεί τον Μάϊο ωστόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή και σε άλλες εκθέσεις.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ