26.5.2020 16:50

«Ανενημέρωτος ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου»

Σε αυστηρό τόνο η απάντηση της Ε.Μ.Χ. για τις καταγγελίες περί μαζικών οικειοθελών αποχωρήσεων

Το γάντι που πέταξε με δηλώσεις του στο politischios.gr o Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χίου Κ. Λίνας, περί μαζικών οικειοθελών αποχωρήσεων εργαζομένων, σήκωσε η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Σε ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι διαχρονικά η Ε.Μ.Χ. έχει αποδείξει ότι σέβεται τα δικαιώματα των εργαζομένων συνιστώντας μάλιστα στον ίδιο να είναι πιο ενημερωμένος, όταν αναφέρεται σε τόσο σημαντικά ζητήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου σε απάντηση των δηλώσεων του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χίου κ. Λίνα, ενημερώνει ότι στα χρόνια της μακρόχρονης πορείας της,  ακολουθεί επακριβώς και τηρεί απόλυτα την Εργατική και Ασφαλιστική νομοθεσία, εξασφαλίζοντας με συνέπεια και αξιοπιστία τις απολαβές, την αξιοπρεπή απασχόληση και ασφάλεια των εργαζομένων της.

Η λήξη της κάθε είδους εργασιακής σχέσης, πραγματοποιείται πάντα με βάση την προβλεπόμενη από το Νόμο διαδικασία χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγονται τα συμφέροντα των απασχολουμένων στον Οργανισμό.

Η μακρόχρονη ιστορία και πορεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου αποδεικνύουν τη σοβαρότητα και τη συνέπεια με την οποία λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια καθιστώντάς την έναν  από τους καλύτερα οργανωμένους και περισσότερο θελκτικούς εργασιακούς χώρους στο νησί και σε όλο το Αιγαίο. Ο σχολιασμός θεμάτων που θίγουν το κύρος της και μάλιστα από άτομα που υπηρετούν θεσμικούς ρόλους προϋποθέτει τουλάχιστον ακριβή ενημέρωση.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ