18.4.2012 10:16

Τους άκουσαν

ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ» ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ενημερωτική συνάντηση με την κίνηση «Πολίτες και Ανεμογεννήτριες» είχαν στις χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης προκειμένου να υπάρξει γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. της προτεινόμενης επένδυσης "Αιγαία Ζεύξη - Ανάπτυξη αιολικών πάρκων στις νήσους Λήμνο, Χίο και Λέσβο με παράλληλη διασύνδεσή τους με το διασυνδεδεμένο σύστημα".
Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου το προσεχές χρονικό διάστημα πρόκειται να οργανωθεί Ανοιχτή Ημερίδα με τη συμμετοχή εκπροσώπων εξειδικευμένων επιστημονικών φορέων.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ