12.3.2012 18:31

Ο Βενιζέλος μπορεί να επανεκκινήσει το ΠΑΣΟΚ

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΕΛΠ. ΤΣΟΥΡΗ

Υπέρ της υποψηφιότητας του Ευαγγ. Βενιζέλου τάσσεται η βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Ελπ. Τσουρή, με ανακοίνωση την οποία έδωσε στη δημοσιότητα και στην οποία επισημαίνει: 
"Η αμφισβήτηση του πολιτικού συστήματος, ως συνέπεια της οικονομικής αποσταθεροποίησης, δεν επιτρέπεται να επεκταθεί σε αμφισβήτηση των αρχών πάνω στις οποίες οφείλουμε να χτίσουμε τη νέα ελληνική κοινωνία.
Σ’ αυτές τις αρχές οικοδόμησε την υπόσταση του το ΠΑΣΟΚ και ως ενεργός πολιτικός φορέας έχει τη δύναμη και σήμερα να τις προασπίσει.
Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο πιο δύσβατο σταυροδρόμι της πολιτικής ιστορίας του. Τη σωστή επιλογή θα τη λάβει μόνο με την καθοδήγηση του λαού, της δικής του εσωτερικής αναπνοής εδώ και δεκαετίες.

Πριν λίγες μέρες στήριξα συνειδητά, με την υπογραφή μου, την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου για την προεδρεία του Κινήματος. Επανέλαβα φανερά, όπως και το 2007, την προσωπική μου επιλογή για τον πολιτικό που μπορεί να επανεκκινήσει το ΠΑΣΟΚ.
Ο Ευαγ. Βενιζέλος, με τη διαδρομή του, απέδειξε ότι σέβεται σε απόλυτο βαθμό τη λειτουργία της εσωκομματικής δημοκρατίας. Απέδειξε ότι δεν δειλιάσε να αναλάβει ακόμα και φορτία που δεν του αναλογούν όταν οι ιστορικές συγκυρίες το καλούσαν. Απέδειξε, με τους χειρισμούς του από τη θέση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας, ότι φέρνει σε πέρας ανυπέρβλητα δύσκολες αποστολές, παραμερίζοντας το προσωπικό κόστος για το εθνικό όφελος.

Είναι τώρα η στιγμή, αρχικά, την Κυριακή, 18 Μαρτίου, όσοι αναζητούν προσάναμμα ελπίδας για μια πολιτική με κυρίαρχη δόνηση απ’ το ρεαλισμό και την αλήθεια, να αναγνωρίσουν στον Ευάγγελο Βενιζέλο το δικαίωμα να μετατρέψει το Κίνημα σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό και συνάμα εθνικό κόμμα. Η προσέλευση στις κάλπες που θα στηθούν στη Χίο είναι ένδειξη εμπιστοσύνης στη νέα εκκίνηση.
Είναι ένδειξη εμπιστοσύνης όλων μας στο νέο ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο".

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ