5.3.2012 12:39

Φόβος από νεαρό ψυχικά ασθενή

• ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Την έντονη ανησυχία των κατοίκων της περιοχής του Βροντάδου, έχει προκαλέσει ένας νεαρός ηδονοβλεψίας που εδώ και αρκετό καιρό μπαίνει στα σπίτια ανυποψίαστων πολιτών με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει τις άρρωστες σκέψεις του.
Όπως ανέφεραν στο www.politischios.gr, θύματα της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο νεαρός μπαίνει πάντα τις ώρες που δεν παρατηρείται κίνηση στους δρόμους ή στον περιβάλλοντα χώρο των σπιτιών, κυρίως το μεσημέρι ή αργά το απόγευμα.
Συγκλονιστική είναι μία περιγραφή ενός κατοίκου συνοικίας του Βροντάδου, ο οποίος ανέφερε ότι ο νεαρός ηδονοβλεψίας μπήκε το μεσημέρι μέσα στο σπίτι του και κατευθύνθηκε στο υπνοδωμάτιο που κοιμόταν οι δύο μικρές του κόρες.
«Μόλις τον είδα τα έχασα. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Καθόταν σε μία γωνιά και έβλεπε τις κόρες μου από την χαραμάδα της πόρτας. Δεν έκανε τίποτα απλά τις κοιτούσε. Αμέσως του έβαλα τις φωνές και αυτός άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι πανικόβλητος», είπε συγκλονισμένος ο ίδιος.
Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως μετά την τελευταία χθεσινοβραδινή απόπειρα του νεαρού να εισέλθει σε οικεία της περιοχής, είναι συγκλονίστηκες ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι ιδιοκτήτες των σπιτιών έχουν απαντήσει με βιαιοπραγίες στον περίεργο επισκέπτη.
«Κοιμόμουν στον καναπέ του καθιστικού. Ξαφνικά μέσα στον ύπνο μου άκουσα κάτι στην πόρτα. Ήταν 3 το μεσημέρι. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον συγκεκριμένο νεαρό να με κοιτάει επίμονα. Δεν ήξερα τι να κάνω και τον πήρα στο κυνήγι. Όταν τον έφθασα του έδωσα ένα καλό μάθημα. Ξέρω ότι δεν ήταν σωστό αλλά σκεφτείτε εσείς τι θα κάνατε αν έμπαινε κάποιος με αυτόν τον τρόπο στο σπίτι σας. Ίσως η εποχή που αφήναμε τα κλειδιά στις πόρτες και κοιμόμασταν ήσυχοι έχει περάσει», τόνισε στον «Πολίτη» ένα άλλο θύμα του νεαρού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η Ασφάλεια Χίου, έχει προσαγάγει πολλές φορές τον νεαρό στο Τμήμα κανένας από τα θύματα του νεαρού δεν έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του, αναγνωρίζοντας ότι αφενός δεν έχει πειράξει κανέναν σε επίπεδο σωματικής βλάβης αφετέρου ότι πρόκειται για ψυχικά ασθενή άνθρωπο που η οικογένειά του πρέπει να δράσει άμεσα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ