26.10.2016 19:02

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το βοήθημα των πολύτεκνων μητέρων του Ο.Γ.Α.

Ξεκινάει την επόμενη Τρίτη 1/11 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου η  υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων για το Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες Αγροτικής Εστίας Ο.Γ.Α..

Οι Δικαιούχοι είναι πολύτεκνες μητέρες που κατά την υποβολή αίτησης είναι συνταξιούχοι ΟΓΑ ή ασφαλισμένες στον κλάδο κύριας Ασφάλισης Αγροτών και έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση, έχουν γεννήσει 4 τέκνα και είναι άγαμα μέχρι 18 ετών ή 25 ετών αν σπουδάζουν. 

ΔΕΝ περιλαμβάνονται πολύτεκνες μητέρες με τέκνα άνω των 18 ετών που φοιτούν σε δημόσια ή ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού ή σπουδάζουν στην Δ.Ε. (ΕΠΑΛ, ΤΕΕ). 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ