12.5.2016 17:14

Τρεις μήνες με... ανοιχτό οδόστρωμα

Τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι υπηρεσίες του Δήμου, τις ανάγκες των πολιτών αναδεικνύουν οι σημερινές εικόνες από την περιοχή του Φραγκομαχαλά και συγκεκριμένα από την οδό Κορωνιού.

Όπως εξηγούν σε επιστολή τους στον «π» οι κάτοικοι τον Φλεβάρη προσήλθε συνεργείο για την αποκατάσταση βλάβης τους συστήματος ύδρευσης της περιοχής. Με το πέρας των εργασιών οι εργαζόμενων αποχώρησαν αφήνοντας το οδόστρωμα στην κατάσταση που απεικονίζουν οι φωτογραφίες.

Οι κάτοικοι υπογραμμίζουν ότι εκτός της ακαλαισθησίας που προκλήθηκε υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τραυματισμού των διερχόμενων οδηγών δικύκλων.
«Αυτή η συμπεριφορά εκτός από απαράδεκτη είναι και εγκληματική καθώς συμφώνα με το άρθρο 47 του Ν.  κάθε εκσκαφή οδοστρώματος πρέπει να αποκαθιστάται ενώ  ο παραβάτης τιμωρείται με φυλάκιση. Η παρούσα δημοσίευση αποτελεί προειδοποίηση. Σε περίπτωση μη αποκατάστασης οι κάτοικοι θα ακολουθήσουν την οδό της δικαιοσύνης», αναφέρουν στον «π».  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ