16.7.2012 9:58

Τρέχουν και δε φτάνουν…

ΞΕΚΙΝΑ Ο ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑΣ

Εφιάλτες βλέπουν κάποιοι από τους συμπολίτες μας που έπαιρναν τα προηγούμενα χρόνια επίδομα τυφλότητας χωρίς στην πραγματικότητα να είναι δικαιούχοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες κι ενόψει του ελέγχου που ξεκινάει αύριο από αρμόδια επιτροπή δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των συμπολιτών μας που απευθύνθηκαν σε γνωστούς και φίλους στο ΙΚΑ ρωτώντας πώς μπορούν να αποτρέψουν τον έλεγχο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα κληθούν να απολογηθούν για τις πράξεις τους και κυρίως να αποδώσουν πίσω, τα χρήματα που εισέπρατταν για χρόνια.
 
Στη Χίο το κλιμάκιο
Αύριο ξεκινούν οι έλεγχοι στο ΙΚΑ Χίου των δικαιούχων των επιδομάτων τυφλότητας. Ενώπιον του κλιμακίου που είναι από σήμερα στο νησί και αποτελείται από τρεις οφθαλμίατρους και πιθανά να συνοδεύεται από τον υποδιοικητή του ΙΚΑ, θα ξεκινήσει ο έλεγχος στην πρώτη ομάδα δικαιούχων που έχουν ήδη κληθεί για επανεξέταση.
Από μόνη της η παρουσία του υποδιοικητή του ΙΚΑ στη Χίο, μαρτυρά τη σημασία που προσδίδουν από τον ασφαλιστικό οργανισμό στον συγκεκριμένο έλεγχο ενώ πληροφορίες από στελέχη του ΙΚΑ εκφράζουν την πεποίθηση  πως ίσως στο νησί μας ανακαλυφθεί μια δεύτερη Ζάκυνθος , αφού κι εδώ έχουν παρατηρηθεί εξαιρετικά υψηλά ποσοστά χορήγησης προνοιακών επιδομάτων.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ