29.2.2016 13:33

Τον έκαναν τσακωτό στο πλοίο

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε λίγη ώρα μετά τη διάπραξη τριών διαρρήξεων σε σπίτια στην περιοχή του Κάμπου, νεαρός με βαρύ ιστορικό στην Ασφάλειας Χίου.

Η πρώτη και μεγαλύτερη διάρρηξη πραγματοποιήθηκε σε οικία 60χρονου στον Κάμπο με τον δράστη να παραβιάζει το παράθυρο και να αφαιρεί κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας καθώς και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ενώ ακολούθησαν ακόμη δύο διαρρήξεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης που στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας τράπεζας αλλά και ναρκωτικών είναι κρατούμενος στις φυλακές στης Κασσάνδρας ενώ ήταν καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας τον συνέλαβαν την ώρα που επιχειρούσε να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά το βράδυ της Κυριακής. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ