23.3.2023 17:22

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Βρουλή για την 25η Μαρτίου

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου τιμά, σήμερα, τη διπλή γιορτή του γένους μας: την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Τιμούμε όλοι τον αγώνα και τη θυσία των ηρώων του ΄21, που ορθώνοντας το ανάστημά τους, ύψωσαν τη σημαία της Ελληνικής Επανάστασης και διεκδίκησαν την ελευθερία τους και την εθνική ανεξαρτησία και το κατάφεραν παλεύοντας με ενότητα, αυταπάρνηση, πίστη στον αγώνα τους και την ελευθερία.  

Ο αγώνας των Ελλήνων το 1821 παραμένει διαχρονικά επίκαιρος. Το λαμπρό παράδειγμα των προγόνων μας, αποτελεί οδηγό και φάρο για τη νεότερη γενιά και με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, μας υπενθυμίζει ότι επιβάλλεται η ενότητα, η εθνική συνεννόηση και ομοψυχία, ώστε με τη σωστή κρατική μέριμνα, να ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσκολίες, να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, να δώσουμε τις δικές μας εθνικές μάχες και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Εύχομαι από καρδιάς στους απανταχού Χιώτες και Χιώτισσες χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά Χίος!!! Χρόνια πολλά Ελλάδα!!!

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ