24.10.2016 13:03

Θα καούν κι από την απραξία της κυβέρνησης

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ Ν. ΧΙΟΥ

 Την ανυπαρξία σχετικής απόφασης από το Υπουργείο Οικονομικών άρα και του θεσμικού πλαισίου που να απαλλάσσει τους πληγέντες από την πυρκαγιά κατοίκους της Νότιας Χίου από την άμεση καταβολή των βεβαιωμένων οφειλών στη ΔΟΥ, παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες της κυβέρνησης, αποκαλύπτει ο βουλευτής Νότης Μηταράκης.

Σε δήλωση του αναφέρει τα εξής: «Στις 26/10 λήγει για τους κατοίκους της Νότιας Χίου η δήθεν «τρίμηνη» παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για την καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών. Μέχρι τώρα το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει προβεί στις δέουσες ενέργειες για την παράταση της απόφασης. Εάν δεν το πράξει, οι πληγέντες θα κληθούν να πληρώσουν μέχρι το τέλος του μήνα δύο δόσεις από τον φόρο εισοδήματος (!) και δύο δόσεις ΕΝΦΙΑ!!!

Είχα πει αναφορικά με τις αποφάσεις για την στήριξη των πληγέντων, ότι η κυβέρνηση θα κριθεί από τις πράξεις της . Μέχρι στιγμής το ισοζύγιο είναι αρνητικό. Και το ταμείο είναι μείον για τους κατοίκους της Χίου».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ