10.1.2014 13:02

Τέλος Ιανουαρίου στο Αίπος η «Κιβωτός»

Πιθανότατα στο τέλος του Ιανουαρίου θα εγκαινιασθούν η εγκατάσταση και οι δράσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» στα καταλύματα του Τουριστικού Χωριού του Αίπους. Η διαδικασία καθυστέρησε σημαντικά, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια φημολογία ακύρωσης της συνεργασίας, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Μόλις χθες πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο ο εργολάβος που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση των εργασιών που υπολείπονται για να είναι δυνατή η φιλοξενία των παιδιών.

Οι λόγοι
Όλα οφείλονται στη μνημονιακή γραφειοκρατία κατάρτισης των συμβολαίων, η οποία είναι πιο χρονοβόρα ακόμη και από την παλιά γνωστή διαδικασία, αλλά και στην προτεραιότητα που έδωσε η οργάνωση στη δημιουργία του παραρτήματος της που ολοκληρώνεται στην Πωγωνιανή της Καστοριάς.

Βιάζεται
Ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Νίκος Νύκτας, υποστηρίζει ότι η διοίκηση της «Κιβωτού» βιάζεται πια να στεγαστεί στο Αίπος, γιατί υπάρχουν πολλές αιτήσεις φιλοξενίας από οικογένειες παιδιών που έχουν ανάγκη στέγασης και θαλπωρής.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ