15.10.2016 21:43

Τα τέσσερα «Α» της Φώφης [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩΝΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Με πληθώρα χειροκροτημάτων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,   πραγματοποίησε την είσοδο της στο ξενοδοχείο «Χανδρής» για την προγραμματισμένη ομιλία της.

Επίθεση κατά της «ανίκανης» Κυβέρνησης

Πυρ κατά της κυβέρνησης, «άνοιξε» η Φ. Γεννηματά αποκαλώντας τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «ανίκανο να κυβερνήσει αυτή τη χώρα» καθώς και «δήθεν αριστερό». Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις τελευταίες δηλώσεις του Πούτιν, στις οποίες αποκαλύφθηκαν οι βλέψεις του Πρωθυπουργού για το «τύπωμα των δραχμών», για τα χρήματα των ομολόγων που χαρίστηκαν στους Ευρωπαίους τραπεζίτες όπως και για τα «σκληρά μέτρα» που θα παρθούν προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση. «Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια, την ανάπτυξη και την πορεία της χώρας μέσα στη ζώνη του ευρώ» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη Χίο

Όσο αφορά το προσφυγικό η Φ. Γεννηματά ανέφερε πως «στοιβάζουν χιλιάδες πρόσφυγες σε καταυλισμούς και το λένε ανθρωπισμό. Οι νησιώτες δεν μπορεί να είναι οι δεσμοφύλακες της κυβέρνησης. Κανείς πρόσφυγας που δεν μπορεί να επιστραφεί γρήγορα στην Τουρκία δεν πρέπει να μένει στα νησιά. Οι κάτοικοι και οι πρόσφυγες βρίσκονται πλέον σε απόγνωση» και χαρακτήρισε παντελώς αναξιόπιστη για ακόμη μια φορά την Κυβέρνηση. Ακόμη έκανε λόγο για την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού, υπογραμμίζοντας ότι «διαφωνούμε με την νομοθετική ρύθμιση που ορίζει τον "οδηγό χάρτη" για την κατάργηση της αναγκαστικότητας, που προστατεύει το μοναδικό προϊόν και τους παραγωγούς διότι η ένωση αποτελεί παράδειγμα προς μίμιση».

 

«Τους αριβίστες, τους καριερίστες και τους γλύφτες τους χαρίζουμε»

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της είναι έτοιμο να αφήσει πίσω το παρελθόν και να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει, «τους αριβίστες, τους καριερίστες και τους γλύφτες τους χαρίζουμε. Αυτοί δεν είναι θύματα, είναι θύτες,  μέρος αυτής της  μεγάλης πολιτικής απάτης που έπαιξε με τις ελπίδες και τον πόνο των απλών ανθρώπων» δήλωσε η κ. Γεννηματά. Το πρόγραμμα που έχει στο μυαλό της περιλαμβάνει μεγαλύτερη βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα, με μεγάλες ελαφρύνσεις να περιμένουν όσους ασχοληθούν με αυτόν, προστασία πρώτης κατοικίας όπως και ανάπτυξη της παιδείας και της υγείας.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ