1.10.2018 20:35

Τα κορυφαία περιφερειακά Μ.Μ.Ε. βραβεύθηκαν και έδωσαν δυναμικά το "παρών" σε μία ξεχωριστή βραδιά

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, η τελετή απονομής των Regional Media Awards 2018, με την παρουσία ιδιοκτητών, ανώτατων και ανωτέρων στελεχών σημαντικών Περιφερειακών και Τοπικών ΜΜΕ, εκπροσώπων της διαφημιστικής αγοράς, διαφημιζόμενων, δημοσιογράφων κ.ά.

Την τελετή παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες, αριθμός που αντικατοπτρίζει τη σημαντική αποδοχή της διοργάνωσης από την αγορά.

Ενδεικτικό δε της σημαντικής διείσδυσης της διοργάνωσης στην ευρύτερη αγορά των Media και της Eπικοινωνίας ήταν και το γεγονός ότι στην Τελετή Απονομής παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος. Στον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είναι σαφές ότι τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα έχουν ένα δυναμικό παρόν και μια πολύ ξεκάθαρη θέση στο μελλοντικό μιντιακό τοπίο. Είναι πολύ σημαντικά και για τη δημοκρατία και για την ανάδειξη της τοπικότητας και της πολιτιστικής πολυμορφίας, αφορούν πάνω από το 50% του πληθυσμού της χώρας και έχουν και μια άλλη ιδιαιτερότητα, ότι έχουν καλύτερη πρόσδεση με τις τοπικές κοινωνίες και για αυτόν τον λόγο η αξία τους είναι τεράστια.

Είναι ένας σημαντικός παίκτης για να οικοδομήσουμε ένα μελλοντικό τοπίο και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία, το οποίο είναι πολυφωνικό, πλουραλιστικό, ευχάριστο και πολύ ελκυστικό, τόσο για το κοινό όσο και για τους διαφημιστές, τους διαφημιζόμενους και τους επενδυτές».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το Υπουργείο θα σταθεί αρωγός στο ΕΣΡ κατά τη διαδικασία αδειοδότησης των Περιφερειακών Μέσων και των Θεματικών Μέσων πανελλαδικής εμβέλειας, προκειμένου αυτή να γίνει σύντομα, με διαφανή και ανεπηρέαστο τρόπο. Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τεχνοφοβικές συμπεριφορές και ότι πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά το θέμα της ψηφιακής τεχνολογικής αναβάθμισης των Περιφερειακών Μέσων.

Τα Regional Media Awards 2018 έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα κορυφαία Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) στη χώρα μας.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, ενώ άνοιξε με χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Κώστας Σταματάκης, Chief Marketing & Customer Officer της Dixons SEE / Κωτσόβολος, ο οποίος αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της κριτικής επιτροπής, καθώς όπως τόνισε, τα περισσότερα έργα ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, χαρακτηρίζοντας ορισμένα ακόμα και εξαιρετικά.

Η αποστολή του "π" απαρτίζονταν από τον Εκδότη Ν. Γεωργούλη, τον Διευθυντή Π. Φύκαρη, τις δημοσιογράφους Γρ. Μαχαλιά και Κ. Μαυριάνου καθώς και τους Κ. Φάκο και Ε. Σαρμουσάκη εκ μέρους του διαφημιστικού τμήματος που εκπροσώπησαν το politischios.gr στο forum που προηγήθηκε.

Σε ότι αφορά την πρώτη παρουσία του "π" βραβεύτηκε ως το καλύτερο περιφερειακό μέσο στην παροχή 24ωρης ενημέρωσης με κείμενο, εικόνα, ήχο και βίντεο. 

Ο "π" ευχαριστεί ιδιαιτέρως τις εταιρείες Aegean, Astra Airlines και Sky Express που βοήθησαν την αποστολή να ταξιδέψει στην Αθήνα και να επιστρέψει στη Χίο καλύπτοντας το κόστος της μεταφοράς των στελεχών του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ