15.3.2016 10:54

Συνάντηση Πολυδωρικών

Συντονίζονται και αναλαμβάνουν πιο οργανωμένα το ρόλο τους, τα μέλη του συνδυασμού του Πολ. Λαμπρινούδη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, "Την Πέμπτη, 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού μας, με σκοπό την συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, τόσο ως προς την λειτουργία του όσο κι ως προς την γενικότερη εκτίμηση της τρέχουσας Δημοτικής Περιόδου.

             Κατά την τρίωρη διαδικασία, αναπτύχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις, οι οποίες στηρίζονταν στη λογική της σημερινής πραγματικότητας, της ζητούμενης αποτελεσματικότητας αλλά και των ελλειμματικών  στάσεων και συμπεριφορών, που έχουν παρατηρηθεί από τη συνολική παρουσία του Συνδυασμού μας μέχρι σήμερα.

              Κοινός παρονομαστής, στο σύνολο της διαδικασίας, ήταν η ειλικρίνεια, η καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική μεταξύ των μελών μας και η επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης κι αλληλοστήριξης όλων των Μελών και του επικεφαλής του Συνδυασμού μας.

              Κοινός στόχος όλων των Μελών και του Επικεφαλής του Συνδυασμού, παραμένει το συμφέρον του Δήμου μας, πέρα κι έξω από μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες και μικρόψυχες αγκυλώσεις, απ΄ όπου κι αν προέρχονται.

             Η ολομέλεια του Συνδυασμού κατέληξε, ομόφωνα, στο συμπέρασμα, ότι ο καθένας από την πλευρά του και από το θεσμικό ρόλο που του έχει ανατεθεί, θα δώσει  ότι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό  αποτέλεσμα για το Δήμο μας και τον Συνδυασμό μας".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ