9.9.2014 10:28

Στη Χίο ο Λάκης Λαζόπουλος;

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Διερευνητική επιστολή προς τον Δήμο Χίου, προκειμένου να αναζητηθούν τα περιθώρια παραχώρησης χώρου, απέστειλε για δεύτερη φορά η παραγωγή της γνωστής εκπομπής Αλ Τσαντίρι Νιουζ με παρουσιαστή τον γνωστό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο.

Η εταιρία παραγωγής είναι η δεύτερη φορά που αποστέλλει επιστολή στον Δήμο Χίου, καθώς η πρώτη στις αρχές του καλοκαιριού παρέμεινε αναπάντητη.

«Μας είχαν στείλει και παλαιότερα μία επιστολή όμως δεν απαντήθηκε. Προ ημερών λάβαμε ακόμα ένα e-mail από την παραγωγή που μας ζητούσε να προτείνουμε χώρους που πιθανόν θα μπορούσαν να στεγάσουν το Αλ Τσαντίρι. Σε αυτή ζητάνε τις προδιαγραφές του χώρου, την κάτοψη αλλά και τον εξοπλισμό.

Δεν πρόκειται για κάτι δεσμευτικό πρόκειται απλά για μία διερευνητική επαφή για την οποία ενημερώθηκε το γραφείο του Δημάρχου», ανέφερε στον «π» η Ρένα Παγούδη.

Σε ότι αφορά στη χρονική στιγμή που πιθανά να βρεθεί η εκπομπή στο νησί, αυτή δεν έχει κοινοποιηθεί στον Δήμο Χίου με την παραγωγή να σημειώνει ότι αν τελικά τελεσφορήσει η συνεργασία, τότε η Χίος θα ενταχθεί στα πλαίσια των γυρισμάτων για τη σεζόν 2014- 2015.

Μέχρι στιγμής πάντως από τον Δήμο δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις της Δημοτικής Αρχής για τον αν τελικά θα αποδεχθεί την παραχώρηση κάποιου από τους δημοτικούς χώρους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ