30.6.2023 9:01

"Σήμερα είναι ο Γ. Παληός, αύριο χιλιάδες άλλοι"

Νέα συγκέντρωση την Τετάρτη, 5 Ιουλίου στις 13.00 στο κατάστημα της Alpha Bank

Στις 7 Ιούλη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας του συμπολίτη μας Γιάννη Παληού από την τράπεζα Alpha Bank.  Μέχρι τώρα εμείς με τον αγώνα μας τους σταματήσαμε, τους καθυστερήσαμε. Σε όλη τη χώρα ξεσηκώνονται οι γειτονιές και αγωνιστικά διώχνουν τα κοράκια των τραπεζών, που κλέβουν το βιός του λαού. Το ίδιο κάναμε και με συμπατριώτη μας στη Μυτιλήνη με δυναμική διαμαρτυρία.

Αυτός είναι ο δρόμος, να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν τα σπίτια μας, να κόψουν το φαΐ το δικό μας και των παιδιών μας!

Σήμερα είναι ο Γ. Παληός, αύριο χιλιάδες άλλοι.

"Κακοπληρωτής", "Μπαταχτσής" δεν είναι ο λαός, είναι εκείνοι που παίρνουν πακτωλό δανείων, δανεικά κι αγύριστα!

Το ΝΤ ΧΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ,Ιδιωτικό φορέα, τους βιοτέχνες, έμπορους, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές, νεολαία, άνεργους, συγγενείς και φίλους του Γ. Παληού, όλους τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να υψώσουμε και πάλι φωνή συμπαράστασης και αντίστασης.

Η ΑΔΕΔΥ μετά από αίτημα του ΝΤ ΧΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ, κήρυξε  στάση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Χίου την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023, από τις 12:00 μ.μ έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου οι εργαζόμενοι του Δημοσίου να διευκολυνθούν για να μετέχουν στην κινητοποίηση, στο κατάστημα της Alpha στην Απλωταριά, με αφορμή τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας του Γιάννη Παληού από την Αlpha Bank !

Καλούμε λοιπόν όλους και όλες σε αγώνα να ματαιώσουμε ξανά το πλειστηριασμό την Τετάρτη 5 Ιούλη στις 13:00 με διαμαρτυρία στο κατάστημα της Alpha Bank στην Απλωταριά!

  • Να σταματήσει ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας της οικογένειας του Γ. Παληού.
  • Καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας.
  • Διαγραφή μέρος του κεφαλαίου, τόκων και ανατοκισμών.

Τα Σπίτια του Λαού τα ΣΩΖΕΙ ο Λαός!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ