23.3.2015 10:53

Σβήνουμε τα φώτα το ερχόμενο Σάββατο

ΣΕΙΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΤΙΟ ΤΗΣ «ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Ο Δήμος Χίου, στηρίζοντας την παγκόσμια προσπάθεια για προστασία του πλανήτη μας, συμμετέχει και φέτος στην εθελοντική εκστρατεία "Η Ώρα της Γης",  καλώντας όλους τους δημότες του να σβήσουν τα φώτα στα σπίτια τους και στους επαγγελματικούς τους χώρους, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, από τις 20:30μμ μέχρι τις 21:30μμ. Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν και οι Δήμοι Ψαρών και Οινουσσών σβήνοντας τα φώτα σε μνημεία - σύμβολα, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια .

«Σημαντικό στην όλη προσπάθεια για τον Δήμο Χίου είναι η ευαισθητοποίηση  των μαθητών, οι οποίοι  είναι οι πολίτες του μέλλοντος και γι αυτό θα θέλαμε τη συμμετοχή τους . Θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηδρομία με δάδες από την Πλατεία Βουνακίου και πορεία στην πόλη. Σας καλούμε να συμμετέχετε με τα φαναράκια σας. Στην εκδήλωση θα συμβάλουν   η Δημοτική  Κοινότητα Χίου   και με δρώμενα η Φιλαρμονική του Δήμου Χίου , η χορωδία Χίου και το « βίωσε & επιβίωσε»», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Χίου

Οι εκδηλώσεις γίνονται με τη συνεργασία  φορέων  και συλλόγων : Περιφερειακή Ενότητα Χίου  , Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου , Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγών Χίου , Φίλοι Προστασίας Περιβάλλοντος « Έλιξ » ,   « Chiosrunning » , « Ποδηλάτες»,                  « Όμικρον » κ.α.

Ώρα έναρξης 19:45 στην Πλατεία Βουνακίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ