4.6.2013 11:33

Πρώτο βήμα η συσπείρωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κάλεσμα στους πολίτες της Χίου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα δάνεια απευθύνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, τονίζοντας ότι η συσπείρωση είναι το πρώτο βήμα σε όσους έρχονται αντιμέτωποι με θέματα καταναλωτικής φύσης.

«Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ), απευθυνόμενη στους χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, τον κόσμο της μισθωτής εργασίας, τους άνεργους, έχει ως κύριο στόχο από την ίδρυσή της, τη διαφύλαξη του εισοδήματος των καταναλωτών. Εκτός από τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές (ενημέρωση, παρεμβάσεις, καταπολέμηση της ακρίβειας, εκπαίδευση καταναλωτών κ.α.) από τον Απρίλιο του 2011 δραστηριοποιείται στην υποστήριξη των καταναλωτών που επιθυμούν να ενταχθούν στο Νόμο 3869/2010 («Νόμος Κατσέλη» για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά). 

Η ΕΕΚΕ καλεί όσους συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν θέματα καταναλωτικής φύσεως, να απευθύνονται στο Τοπικό Παράρτημα Χίου της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, Διεύθυνση: Εργατικό Κέντρο Χίου, Μαρτύρων 2, 82100 ΧΙΟΣ τηλέφωνο: 22710-23550 fax: 22710-23175 url: www.eeke.gr e-mail: chios.peeke@gmail.com».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ