14.5.2013 14:41

Πνίγετε τους επενδυτές!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Π. ΦΛΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ

Τα κακώς κείμενα της διαδικασίας για την ενοικίαση των παραλιών από τους δήμους σε ιδιώτες σχολιάζει με επιστολή του στον Πρωθυπουργό την οποία κοινοποιεί και στους βουλευτές του νησιού όπως και στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ο Π. Φλάμος.

Ο πρόεδρος της εταιρίας αξιοποίησης ακινήτων του Δήμου Χίου, ο ζητά από τους αρμόδιους να σοβαρευτούν καταγγέλοντας ότι άλλαξαν τις εγκυκλίους όχι μία αλλά τουλάχιστον δυο φορές, ότι βάζουν τέτοια προαπαιτούμενα που αποτρέπουν τους ιδιώτες να επενδύσζουν και τέλος ζητά έστω και την τελευταία στιγμή να μη λήξει η προθεσμία εκμετάλλευσης των παραλιών στις 31-12-2013.

«Είναι δυνατόν κ. Υπουργοί οι φτωχοί και άνεργοι να κάνουν μια επένδυση, είτε αυτή λέγεται Τροχήλατη Καντίνα είτε λέγεται ξαπλώστρες, είτε ομπρέλες μόνο για δύο μήνες επί της ουσίας; Γιατί κ. Υπουργοί στερείτε από το Δημόσιο από κάποια έσοδα που τόσο έχει ανάγκη;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. φλάμος συμπληρώνοντας « βάζετε τέτοιες ασφαλιστικές δικλίδες που αποτρέπουν ακόμα και τους Δήμους να μην ασχοληθούν. Θέλετε κ. Υπουργοί κάθε Δημοπρασία να συνοδεύεται από υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη από την εφαρμογή «OPEN» της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.

Στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. μας απάντησαν ότι δεν δίνουν ορθοφωτοχάρτη και οι συνεταίροι μας η Κτηματική Υπηρεσία, την οποία κατονομάζω συνεταίρους μας, διότι θα εισπράξει το 20% επί των ακαθάριστων εισπράξεων, λένε ότι για να μας προμηθεύσουν με τους ορθοφωτοχάρτες που διαθέτουν θα πρέπει να πληρώσουμε 20 για κάθε Αιγιαλό».

Ο κ. Φλάμος αναφέρει και σχολιάζει τα αυτονόητα, αλλά στη χώρα μας σήμερα ακόμη και για τααυτονόητα θα πρέπει να απευθύνεσαι στον… Πρωθυπουργό!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ