17.12.2020 18:18

«Ο Βιδάλης επιστρέφει στην κανονικότητα»

Ανακοίνωση από τον Όμιλο ΣΥΝΚΑ για τα κρούσματα Covid 19

Την παρέμβαση του Ομίλου ΣΥΝΚΑ προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για τα κρούσματα σε υπαλλήλους του Σ/Μ «Βιδάλης» στα Θυμιανά. Σε ανακοίνωσή του, ο όμιλος σημειώνει ότι κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ, υλοποιείται τακτικό ειδικό πρόγραμμα συνεχών απολυμάνσεων καθώς και υποβολή των εργαζομένων δύο φορές την εβδομάδα σε μοριακό τεστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα Super Market του ομίλου ΣΥΝΚΑ πάνω από όλα βάζουμε την ασφάλεια και την προστασία πελατών και εργαζομένων. Γι’ αυτό, οφείλουμε να ενημερώσουμε με υπευθυνότητα και απόλυτη διαφάνεια για όλες τις διαδικασίες αντιμετώπισης των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στο κατάστημα της Λεωφόρου Αγίου Μηνά στη Χίο.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, υλοποιούμε τακτικό ειδικό πρόγραμμα συνεχών απολυμάνσεων από εξειδικευμένο συνεργείο, σε όλους τους χώρους του καταστήματος.

Επιπλέον, όλοι οι εργαζόμενοι στο κατάστημα υποβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα σε μοριακό τεστ Covid-19 και είναι επιβεβαιωμένα ασφαλείς. Τα θετικά κρούσματα έχουν ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και έχουν τύχει της απαραίτητης υποστήριξης και προσοχής εκ μέρους μας.

Το επίπεδο ετοιμότητάς μας για την αντιμετώπιση ανάλογων περιπτώσεων βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ τα πρότυπα υγιεινής και τα μέτρα ασφάλειας τηρούνται αυστηρά σε όλα τα καταστήματά μας, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρχών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ