2.7.2014 12:05

Νέα πόστα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου

Στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 ο Γιώργος Κεβόπουλος ανάλαβε επίσημα τα καθήκοντα του  Διοικητή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου. Νέες προκλήσεις στη νέα του θέση σε μια μεταβατική περίοδο, νέοι στόχοι, αλλά το όραμα παραμένει για τον ίδιο ένα. Ανθρώπινη Αστυνομία, με νόμιμη δράση και αποτελεσματική δίπλα στον πολίτη.

Τμήμα

Με την αναδιάρθρωση, οι Αστυνομικές Διευθύνσεις έχουν χωριστεί σε τρείς κλάδους. Ασφάλειας, Τάξης και Αλλοδαπών. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου η Ασφάλεια παραμένει ακόμη Υποδιεύθυνση, αλλά είναι πολύ πιθανό στα πλαίσια των αλλαγών να μετατραπεί σε τμήμα απορροφώντας και την Διεύθυνση Ναρκωτικών, η οποία θα καταργηθεί και δεν θα αποτελεί πλέον αυτόνομο φορέα.

Παράλληλα σε ότι αφορά στην Τροχαία Χίου, διοικητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χίου Δημήτρης Αυγερινός.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ