23.3.2015 14:42

Μοιράζονται οι κάρτες στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Από αύριο Τρίτη ξεκινά η διανομή των νέων, ηλεκτρονικών καρτών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά 09.00- 14.00 στην είσοδο του Δημαρχείου Χίου, παραδίδοντας την παλιά κάρτα θα λαμβάνουν την νέα (αρμόδια κα Ηρακλειανού Μαρία- Πληροφορίες, τηλ.: 2271350882).

Μαζί με την νέα κάρτα θα παραδίδεται ενημερωτικό έντυπο για τα διαθέσιμα είδη, την ποσότητα τους ανά δικαιούχο και τις ημέρες εξυπηρέτησης των δικαιούχων.

«Προσεχώς, θα ακολουθήσει απολογισμός των πεπραγμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, περιόδου Σεπτεμβρίου 2014 - Μαρτίου 2015, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση για τη διάθεση τροφίμων και ενδυμάτων σε ευπαθείς κοινωνικά συμπολίτες μας, αλλά και τη δημιουργία αποθηκευτικού χώρου, προς εξυπηρέτηση της Κοινωνικής Σύμπραξης (για τον επισιτισμό απόρων οικογενειών) που αναμένεται να υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Πρόνοιας- Κοινωνικής Αλληλεγγύης και άλλους τοπικούς φορείς», σημειώνει σε σχετική ενημέρωση ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γ. Παπαδόπουλος.

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ