27.12.2022 14:54

Μία σημαντική δωρεά στη μνήμη του Κώστα Παρθενίδη – Βίντεο

Τη μνήμη και τον διαρκές ενδιαφέρον του αείμνηστου δικηγόρου Κώστα Παρθενίδη, ο οποίος το έφυγε πριν μερικούς μήνες σε ηλικία 51 ετών, έπειτα από μάχη με τον Καρκίνο, τίμησαν το πρωί της Τρίτης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου, παρουσία της οικογένειάς του, στο πλαίσιο δωρεάς εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου δώρισε μία καρέκλα χημειοθεραπείας και μία αντλία έκχυσης, με την πρόεδρο του Συλλόγου Ανθίππη Ζαννάρα να εστιάζει στο διαρκές ενδιαφέρον του αείμνηστου Κώστα Παρθενίδη για το Νοσοκομείο και τον πρόεδρο Πρωτοδικό Ε. Μερκούρη να αναφέρεται στη μαχητικότητα και την αξιοπρεπή του παρουσία εντός κι εκτός δικαστικής αίθουσας.

Να σημειωθεί ότι πέρα από το ποσό που δωρήθηκε από το ταμείο βοήθειας του Δ.Σ.Χ. δόθηκε ακόμα ένα ποσό από το Τμήμα Φιλαρμονικής της Καλαμωτής, απ όπου κατάγονταν ο αείμνηστος Δικηγόρος.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ