23.5.2013 11:11

Με την Ομοσπονδία τους τα βάζουν οι εργαζόμενοι στη Δ.Ο.Υ. Χίου

Για απαράδεκτη στάση που υποτάσσεται στα κελεύσματα της τρόϊκας και της κυβέρνησης κάνει λόγο η επιστολή των εργαζομένων στην Εφορία της Χίου, με αποδέκτη την Ομοσπονδία τους και κοινοποίηση στους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. Λέσβου.
Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρουν:
 
 " Άλλα μου λεν τα χείλη σου και άλλα η καρδιά σου"
 
  Οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Χίου διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της ΠΟΕ ΔΟΥ που υποταγμένη στα κελεύσματα της τρόικας  και της κυβέρνησης για περαιτέρω συρρίκνωση των ΔΟΥ έχει μείνει μόνο στα παχιά λόγια και την απάθεια……
  Η στάση σας αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά ποιούς διευκολύνετε και ποιούς εξυπηρετείτε.
  1) Απαιτούμε την άμεση σύγκλιση της εκτελεστικής επιτροπής με την παρουσία των εκπροσώπων των πρωτοβάθμιων σωματίων.
  2) Τη σύνταξη και αποστολή ανοικτής επιστολής σε συνδικαλιστικούς,κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς( πανελλαδικά,περιφερειακά και τοπικά)όπου θα είναι πασιφανείς οι οικονομικές,κοινωνικές και εθνικές επιπτώσεις της αποδιοργάνωσης των υπηρεσιών και της παράδοσής τους σε μεγάλους ιδιωτικούς φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς που σκοπό έχουν να υποθηκεύσουν την εθνική μας περιουσία.
  3) Την αντιμετώπιση του ζητήματος με όρους κινήματος σε κοινή πορεία με τους υγειονομικούς υπαλλήλους-για το μη κλείσιμο των τομέων υγείας-,με τους εκπαιδευτικούς-για το μη κλείσιμο των σχολείων-,με τους εργαζόμενους στους δήμους-για τη μη ιδιωτικοποίηση των τομέων καθαριότητας-κ.λ.π,με τους επαγγελματίες για την ;απελευθέρωση της αγοράς και της παράδοσή της στα πολυκαταστήματα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ