23.3.2015 18:11

"Key Food": "Συμφωνία που διασφαλίζει τις μακροχρόνιες επενδύσεις και το προσωπικό"

Για οικονομικές πιέσεις που δέχονται οι μικρές περιφερειακές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το «Key Food» επιβεβαιώνοντας την επικείμενη συμφωνία με την εταιρία «AB Βασιλόπουλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Key Food»

«Η προσήλωση στο συμφέρον του καταναλωτή και του προσωπικού, μας καθοδηγεί και στο νέο μας βήμα.

Τα supermarket «KeyFood» το τελευταίο διάστημα, συμμετείχαν σε εκτεταμένες συζητήσεις με τον όμιλο τροφίμων Α.Β. Βασιλόπουλος ο οποίος και απεύθυνε πρόταση εξαγοράς των τεσσάρων καταστημάτων μας στη Χίο, μια εξέλιξη που στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της μας βρίσκει σύμφωνους.

Η πρόταση ήταν από μόνη της τιμητική για τα «KeyFood» και σαφής αναγνώριση της δυναμικής που έχουν αναπτύξει στην κοινωνία της Χίου.

Η απόφαση μιας επιχείρησης με καθαρά οικογενειακά χαρακτηριστικά δεν ήταν εύκολη. Ελήφθη όμως σε συνάρτηση με τις οικονομικές πιέσεις που δέχεται ο κλάδος, αποδέκτες των οποίων είναι κύρια οι μικρές περιφερειακές αλυσίδες.

Με μέριμνα την μακροχρόνια διασφάλιση των επενδύσεων και του προσωπικού της εταιρείας «KeyFood», αναμένουμε την τελική έκβαση διαδικαστικών ζητημάτων που έχουν απομείνει το επόμενο διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ